VERNIEUWING

Het podium werd geleidelijk aan vernieuwd, nieuwe gordijnen werden aangeschaft. En in 2004, tijdens het vijfentwintig jarig bestaan van Tof Volk, kon er nieuwe verlichting aangeboden en tevens succesvol in gebruik genomen worden.
Nu, na oprichting, zijn we 38 jaar verder. 38 jaar actief binnen en buiten Vragender met jaarlijks nu 4 uitvoeringen. De uitvoering in verzorgingshuis Antoniushove te Lichtenvoorde had altijd een bijzondere plek binnen onze vereniging, maar door onoverkomelijke veranderingen in het beleid van het verzorgingstehuis hebben we jammerlijk genoeg in 2015 voor de laatste maal daar op het podium gestaan.
Velen zijn begaan met het wel en wee van onze vereniging, wat blijkt uit de grote belangstelling voor de uitvoeringen, maar ook verder het jaar door. Ettelijke malen heeft de ZSOM uit Groenlo geheel belangeloos prachtige video-opnames gemaakt, zodat heel veel stukken digitaal vastgelegd zijn en oudere stukken inmiddels ook zijn overgezet naar dvd.
Wij mogen blij zijn dat jonge mensen Tof Volk komen versterken om te spelen, maar ook de mensen die belangeloos onze vereniging ondersteunen, o.a. in de bouwploeg. Mensen doen de techniek, hebben een bestuursfunctie, staan voor de PR of helpen op welke andere wijze dan ook.
Dit alles samen maakt dat Tof Volk na 38 jaar nog springlevend is, financieel gezond is en niet over belangstelling heeft te klagen.

 

Comments are closed.