REGISSEURS EN SOUFFLEURS

De heer Leo Hanssen was onze eerste regisseur, welke rol hij vijftien jaar zou blijven vervullen. Nadat Leo Hanssen was gestopt werd hij opgevolgd door de heer Frits van der Ven. Na Frits kwam de huidige regisseur Johan te Molder. De allereerste souffleur was mevrouw Mia Hanssen, de echtgenote van Leo Hanssen. Door ziekte is zij een enkele keer vervangen, totdat Mariët Weenink de vaste bewoonster van het hokje werd en dat tot nu toe nog steeds doet met erg veel plezier.

UPS EN DOWNS

Door de jaren heen waren er natuurlijk ups en downs, waaronder het overlijden van de eerder genoemde heer en mevrouw Hanssen, toneelmensen in hart en nieren. Soms was het moeilijk om de gekozen stukken te bemensen, maar het lukte met de nodige inspanning toch elk jaar weer.
Wij mochten mensen huldigen voor jaren trouw aan de vereniging. Na een tijd van goede samenwerking konden wij uiteindelijk samengaan met de toneelvereniging van de toenmalige School met de Bijbel te Vragender, waarbij onze naam kon en mocht blijven bestaan.
Er waren zieken op de slechts denkbare momenten waarvoor invallers ons kwamen helpen. Maar menig keren is het gelukt om alle beschikbare plaatsen in de voorverkoop kwijten te raken, waaraan de overwegend zeer positieve recensies in de kranten mede debet zijn.

 

Comments are closed.