As ie veult wat ik veul, dan zeg ie niks meer

Jaar van opvoering: 2017
Speellocatie: Overkamp

Er speelden mee:
Stefanie Schuirink, Paul Porskamp, Louise Weeber, Karin Kroezen, Barbara Babs,
Maarten Wieggers, Henrieke Bleuminck, Raymund Engelbarts, Aukje ter Bogt en Barry Ikink

Regisseur: Johan te Molder
Souffleuses: Mariët Weenink en Chantal Krabben

Korte inhoud:
Joost en Sien de Vries runnen al jaren een goedlopend garagebedrijf, bijgestaan door hun vaste monteur Hein. Dan wordt er een nieuwe tweede monteur aangenomen, een vrouw notabene! Sinds de komst van deze Jannet is vertegenwoordiger Bart niet meer weg te slaan bij de garage. Maar Bart is niet de enige die een oogje heeft op Jannet… Ook de zoon van Joost en Sien, Sam, ziet haar wel zitten.
Sien heeft het maar druk met alle verwikkelingen. Zeker nu haar schoonzus Dora en haar dochter Elsbeth tijdelijk in zijn komen wonen. Dora doet weinig in het huishouden en speelt bovendien graag de baas.
De grootste zorg is Oma, de moeder van Joost, die een aanleunwoning heeft naast de garage en te pas en te onpas binnenloopt. Iedere keer is er wat! Dan heeft ze last van haar knie, dan is ze weer duizelig en zo gaat het maar door. Bovendien bemoeit ze zich met alles. Ook met een van de vaste klanten, Betsie, die zojuist een aardig bedrag heeft gewonnen in de loterij en plannen heeft om te overwinteren in Portugal met haar nieuwe ‘lover’. Maar eerst moet er nog een rammeltje worden verwijderd uit haar bolide…

Video/dvd: ZSOM Groenlo
Foto’s: Joris ter Bogt
Ontwerp affiche: Raymund Engelbarts

 

Comments are closed.