Affiche2006Niet parkeren op het terras

Jaar van opvoering: 2006
Speellocatie: Beneman

Er speelden mee:
Paul Porskamp, Stefanie Schuirink, Marte Spexgoor, Monique Ubbink, Monique Hahné,
Emiel Ribbers, Pascal Lageschaar, Raymund Engelbarts, Laurens Lageschaar en Aukje ter Bogt

Regisseur: Johan te Molder
Souffleuse: Mariët Weenink

Korte inhoud:
Stefan en Esther, de uitbaters van het plattelandshotelletje ‘Het Reekalfje’, hebben dit weekend een aantal kleurrijke gasten onder hun dak. Zo logeert er al een aantal weken een amateur-bioloog, genaamd Juul Old Klowsky. Dit weekend wil hij voor de zoveelste keer een poging wagen om een zeldzame vlinder te vangen.
En dan zijn er de drie vriendinnen Floor, Yvonne en Roos. Ze houden dit weekend hun jaarlijkse reünie. Alleen Roos wil niet herkend worden. Ze is een bekende actrice in een populaire soapserie.
Maar het kleurrijkste figuur is ongetwijfeld Mario Pasta di Pantalone, een goed gebekte Italiaanse kunstschilder. Hij heeft zonder dat Stefan het goed vindt een deel van Het Reekalfje in ‘bezit’ genomen om zijn schilderijen te exposeren. En wie is toch meneer Hans Verbeek? Een vertegenwoordiger met autopech?
Het belooft het een rustig weekend te worden. Totdat Barend Boomsma, de plaatselijke politieagent, in Het Reekalfje undercover gaat. Er zijn aanwijzingen dat een bekende flessentrekker actief is in de Achterhoek…

Video/dvd: ZSOM Groenlo
Foto’s: Jan ten Brinke
Ontwerp affiche: Raymund Engelbarts

 

Comments are closed.