EXTRA HULP OP DE EERSTE HULP


Jaar van opvoering:
2024
Speellocatie: Overkamp

Er speelden mee:
Maarten Wieggers, Monique Ubbink, Barbara Babs, Raymund Engelbarts, Monique Hahné, Stefanie Schuirink, Barry Ikink en Jan Hahné en Anne Nijhuis

Regisseur: –
Souffleur: Veronique Gierkink

Korte inhoud:
Dit komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Dokter Hogebaum, een wat oudere dokter, vergeetachtig en verstrooid, gaat met pensioen, maar moet eerst nog even haar opvolger inwerken. Dan komt ene Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Dokter Hogebaum ziet hem echter per ongeluk voor haar opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt. Joop denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter en vind dat eigenlijk wel interessant en doet daar dan ook zijn uitstekende best voor.

Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er allemaal langs in het ziekenhuis? Zo is er Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan en komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan dat ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roel langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor hij langskomt? Gelukkig beschikt het ziekenhuis over een kordaat hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar of die de boel nog kunnen redden?

USB: ZSOM Groenlo
Foto’s: Joris ter Bogt
Ontwerp affiche: Raymund Engelbarts

Comments are closed.